Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nincs új a nap alatt

2010.05.17. 14:29 felhasznalo

Hiába, egy csecsemőnek minden vicc új - nekünk meg sokszor eszünkbe sem jut, hogy egy-egy remek ötlet már igazából nem is újdonság. Így jártunk például az átalakítható bicikli-tricikli ötletével, amihez hasonlót már láthattatok itt, a blogon is.

Merthogy kiderült, ez az ötlet már kicsit sem új, sőt. 1949-ben tervezte meg az Tony Anthony a Convert-O Bike elnevezésű kis járművet, amely tricikliként és bicikliként is remekül működik. A váz alumíniumból készült, lágyan ível, könnyű és nagyon strapabíró.

Külön érdekesség, hogy a tervező - testvérével egyetemben - igazából hűtéstechnológiával foglalkozik. Ám a design olyan jól sikerült, annyira időtálló, hogy a mai világban is tökéletesen megállná a helyét, nem?

Forrás: Design Within Reach

Szólj hozzá!

Címkék: design sport gyerek praktikus bicikli úton jármű idea csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr161453190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása