Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kihajtom, behajtom: hány ágyam van?

2010.05.25. 14:34 zaphodbb

Olyan ágyra találtam, ami tökéletesen illene abba a 2x4 méteres szobába, ahol a lányok éltek még az előző lakásban. Nagy fejtörést okozott a berendezése, a maximális helykihasználás és praktikum kellett vezessen, ami nehéz feladat az egyszeri anyának, főleg korlátozott anyagi keretek között.

A legnagyobb dilemmám talán az volt, hogy hogyan szuszakoljak be minden létfontosságú cuccot a szobájukba - mint például két ágy, játékos polc ésatöbbi -, hogy aztán még mozdulni, sőt urambocsá' játszani is maradjon egy kevéske tér.

A Joe Luker által tervezett ágy megmentett volna pár fejtöréses órától, mivel két ágy készíthető egy mozdulattal az egyből. Így L alakban van egy eltolt kvázi emeletes ágyunk, ami pont annyira alacsony, hogy a kisebbeket is nyugodt szívvel fel lehetne engedni aludni rá, ha lenne rajta leesésgátló, ami nincs, ezért aztán kénytelen vagyok mégsem csücskölni a szívembe annyira. De azért a csajok nagyobb korában már befogadnám.

Forrás: Joe Luker

5 komment

Címkék: design gyerek galéria alvás praktikus ágy gyerekszoba emeleteságy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr652026651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

totálandi 2010.05.25. 16:44:51

Ez nagyon praktikus!
Gyerekek közelében meg szerintem csak természetes alapanyagú dolgoknak szabadna lenni.
Fa, fa, fa.
Itt éppen akció van, mi bevásároltunk átalakításhoz.
www.unifa.hu/akcioink.php

zsírvezér 2010.05.25. 16:45:39

Nem akarlak elkeseríteni de vannak ennél ötletesebb magyargyártású gyerek bútorok is.
mobilwood.hu/

Freddy1st 2010.05.25. 17:03:28

Ötletes ágyikó, csak nem látom az értelmét. Lehetne emeletes, és nem csiki-csukis.
- kisebb helyen elfér
- nagyobb hasznos hely az ágyon és a szobában, mivel nem kell hely a nyitogatáshoz, oda mehet mondjuk polc, és a forgórész sem vesz el az ágyból
- emeletesen általában van leesésgátló, amelyiken nincs, azt nem kell megvenni
- kevesebb mozgó-mozgatható alkatrész, ami beszorul, becsíp valamit/valakit, leesik
- költséghatékonyabb.
u.i.:nekem nem jut eszembe egy gyerekbútoros weboldal sem, amit reklámozhatnék! :D

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.05.25. 20:17:52

@Freddy1st: pedig vártam volna egy kis spamet még :D igazad van, amúgy, nem is venném meg:)

Kekeckokec 2010.08.14. 21:28:52

Hű, nekünk viszont ilyen lenne az igazi megoldás, mert nekünk 3 gyerekünk van egy 2,5x 5 méteres szobában. Jelenleg szivacsona alszanak a földön, mert 2 ágy sem fér el a többi bútor és a legeslegkedvencebb hintájuk miatt (ergo azt nem áldoznám fel érte), így 3 emeletes ágy kéne, ami nehezen fér el 2,60as belmagasságon, meg nem is szeretném olyan magasra tenni még a legnagyobbat sem. Ezt viszont nappal össze lehetne csukni, és akkor van hely játszani, éjjel meg ki lehetne nyitni. Mondjuk én 3 emeletest kérek :)

Zsu
süti beállítások módosítása