Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tatut a fejre

2010.05.26. 09:34 felhasznalo

Julien Bergignat és Patrice Mouille francia tervezőket úgy látszik, igencsak megihlették a tatuk. Legalábbis az, ahogy páncéljukat meghajlítva masszív labdává alakítják magukat, hogy aztán a rájuk leső ellenség jól hoppon maradjon.

Ez a szelvényes páncél lett Julien és Patrice biciklis bukósisakjának, a HelmetB-nek az alapja. A sisak polipropilénból és polipropilénhabból készült, mely síkban kiterítve leginkább egy gerincmerevítőre emlékeztet - engem leginkább a Teleshopban agyonreklámozott Kozmodiskre -, de praktikus, hiszen így bárhová hurcolható, és könnyen tárolható is. Aztán pár laza mozdulat és máris egy roppant könnyű - és nem utolsósorban szellős - bukó várja az indulást.

Az alapanyag rendkívül olcsó, törhetetlen, ellenálló, és 100 százalékban újrahasznosítható. Tökéletes megoldást jelentene a gyerekfejek védelmére.

Forrás: Julien Bergignat

Szólj hozzá!

Címkék: design biztonság kiegészítő sport gyerek praktikus bicikli úton öko

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr272025272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása