Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ház belátással

2010.05.31. 09:38 felhasznalo

A Brincadada egy remekbe szabott házat kínál megvételre, kizárólag igényeseknek. Az újszerű ingatlan hat helyiséggel rendelkezik: kényelmes nappali, tágas konyha, nyugalmas könyvtár- vagy dolgozószoba, kényelmes hálószoba és fürdőszoba, valamint levegős gyerekszoba tartozik hozzá.

A hatalmas, nagyvonalú, nyitott tereknek és a padlótól a plafonig érő ablakoknak hála az Emerson ház minden napszakban fényárban úszik. A modern stílusú otthon számtalan extrával is várja új lakóit: két kandallóval, elegáns üveg-tolóajtókkal szolgálja majd kényelmüket. Az ingatlan világítását napelemekkel és süllyesztett LED világítással oldották meg a környezettudatosság jegyében.

A ház megtervezésénél, amely Tim Boyle munkáját dicséri, egyébként is törekedtek a természet védelmére, így csakis toxinmentes fát és ólommentes festékeket használtak az építésnél. Az Emerson ház tökéletes otthont nyújthat egy modern, mai gondolkodású családnak.

Már amennyiben a családtagok extrém módon törpék. Hiszen a ház mindössze 76*53*46 centiméter nagyságú. Valakinél akadna egy kis töpörítő-főzet elfekvőben?

Forrás: Brincadada

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek öko babaház csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr782036910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása