Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ló svédül

2010.06.01. 09:41 zaphodbb

Hintalovazni jó eséllyel minden gyerek szeret, az enyémek igen, van nekünk egy nádból-ló-forma-izé, amit még a keresztapjuk gyerekei használtak és onnan vándorolt hozzánk. Egyszerű és stilizált ló ez a miénk, nem úgy mint az unoköcsémé, ami szinte megtévesztésig hasonlít egy igazira. Amiben mindkettő egyezik, az az, hogy hasra esünk benne állandóan, mert a lehető legrosszabb és legközpontibb helyen hagyják a kölök állandóan.

Az itt látható svéd ló a Kalikától is a stilizált kategóriába tartozik, nem annyira ló, mint inkább hintaszék, sőt és leginkább egy hintaszánra hajaz. De sebaj, ez nem akadályoz meg minket abban, hogy lelkesedjünk érte és minimalizmusáért, mert pont olyan külsővel rendelkezik, amit nem sajnálnék a nappalimban viszontlátni és néha beletörni a kislábujjamat.

Forrás: Kalika

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek hinta hintaló gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr112041520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása