Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

BRÉKING - Rombolások-lájkolások

2010.06.07. 14:39 felhasznalo

Elérkezett az ideje, hogy kihirdessük "Basszus, ezt a gyerek elintézte!" pályázatunk nyerteseit! Remek - és nagyon vicces - fotók érkeztek egyébként, érdemes megnézni őket Facebook rajongói oldalunkon, már csak azért is, mert így mindenki megnyugodhat: nem, nemcsak az ő gyereke képes falkaparó, plafonramászós dolgokra.

A rombolós-rosszalkodós fotók közül a következők kapták a legtöbb lájkolást, tetszésnyilvánítást:

III. helyen végzett 29 lájk bezsebelésével Seress Virág és az ő DVD-rendező gyereke, Bobó. Virág csak ennyit írt a képhez:

"Nem tudom kell-e különösebb magyarázatot fűznöm hozzá... :)"

Nem, szerintem nem kell, értjük mi is, hogyne értenénk! És mivel a sok film megfekheti egy ekkora gyerek gyomrát, küldünk neki egy álommanót a Figurka Design felajánlásával!

II. helyen végzett Fehér Beja fia és lánya 46 lájkolással, némi közös és egyéni kreatív munkálkodással. Beja kommentárja:

"A kép címe: Csend
1. Kúszóbajnok közeledik, ekkor kezdtem el a lányom keresni (ő műve a smink, táblafilccel)
2. ...ez fogadott;) (ez is táblafilc)
3. Ismerkedés a homokkal, mint étel...
4. Pár hete alkotta a legkisebb művész (frissen beköltözött szoba falára, zsírkrétával)"

Na, kommentben jelezzétek: kinek is ismerős? Hogy ezentúl máshol is kiélhessék kreatív hajlamaikat, ők kapják a Kartonjáték.hu rajzolható, színezhető karton kalózhajóját!

A legtöbb, egészen pontosan 76 lájkot bezsebelő, és így az I. helyet megkaparintó Olvasónk pedig Révay Barbara, és az ő sellőlánya. A kép sztorija pedig:

"epp indulni keszultunk, mar bekentem napkremmel is, erre kerdezi a nappalibol:
-Anya nyar van? Mar nyar van?
-majdnem, nagyon meleg van...-valaszolok a halobol
-uszkalok! uszkalok!
:D"

Még mindig nagyon röhögök, zseniális a kisasszony! Reméljük, a Fuggoagy.hu felajánlásával elnyert gyerekfüggőágyban is olyan jól fogja magát érezni, mint hal a vízben!

Gratulálunk mindenkinek, reméljük, Ti is élveztétek ezt a játékot, nemcsak mi. Nemsokára ismét lesz majd nyereményjátékunk - valami hasonló elmés ötlettel szeretnénk majd előállni, úgyhogy stay tuned!

És ezúton kérném a nyerteseket, hogy legyenek szívesen felvenni velem a kapcsolatot ezen a levélcímen, levelezési cím és egyéb egyeztetések céljából!

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat nyeremény üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr632062886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása