Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

KKK, azaz kerti kuckó kartonból

2010.06.11. 09:37 felhasznalo

Remek kis játék folyik éppen az Ohdeedoh blogon, kerti kuckók versenyeznek az Olvasók kegyeiért, amelyeket a szülők készítettek sok szívvel, lélekkel, ötlettel a csemetéknek. Az egyik ilyen kis kuckót muszáj megmutatnom Nektek is, mert annyira egyszerű és mégis magától értetődő az ötlet, hogy nekem sem jutott volna eszembe.

Mert ha kerti kuckó, akkor mindig az amerikai filmekben látható, fákra épített kis klubházakra asszociálok, esetleg bokrok borította bunkerre vagy mintás anyagból készült tipisátorra. Legvégső esetben pedig a készen kapható műanyag játszóházakra, amiket méregdrágán vásárolhatnak meg a gyereküket minden jóval elárasztani akaró ősök.

Ehhez a kerti kuckóhoz azonban inkább a méregdrága ház dobozára lesz szükség, hiszen kartonból készült, Bijou és Zion kreatív szüleinek kezei által. És akkor ezzel a lendülettel egyszerre hódoltunk az újrahasznosításnak meg a környezetvédelemnek is. A felépítmény rendkívül egyszerű, szerintem két laza délután alatt bármelyik apa - vagy anya - összedobja. A kisház báját igazából a dekoráció, a festett díszek adják, amit aztán mindenki úgy alakít ki, ahogy neki - vagyis a gyereknek - tetszik. Kívül és belül is.

Jelen esetben egy egész háztömbnyi funkciót tömörítettek ebbe a kisházba, van benne pékség, posta, de a lehetőségek végtelenek, vagy legalábbis folytatódnak a házikó másik oldalán.

Forrás: Ohdeedoh 

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek szülő anya apa kreativ kert idea öko játszóház recycle sk kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr892070427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása