Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egy bútor mind felett

2010.06.25. 09:21 felhasznalo

A koreai Koon Design multifunkciós ágya, a Toti Bunk felette áll minden bútornak, ez tény. Önmagában veri az összeset, a legkisebb gyerekszobába is tökéletes választás lehet - a méretei 254*109*155 cm -, és mégis mindene elfér, mindenre lesz elég helye. Ráadásul mindezt úgy, hogy a bútor még szép is, mit szép, csodás, nem úgy, mint általában a multifunkcionális förmedvények.

A Toti Bunk természetesen biztosít egy remek alvóhelyet - leesés-gátlóval -, méghozzá megadva a gyerekek által annyira imádott emeleten-alszom fílinget. Az ágy alatt elhelyeztek egy játszó- vagy olvasókuckót is, amihez egy könyvespolc is tartozik, így el lehet bújni a világ, no meg a szülők vagy a tesók elől.

Az ágy külső oldalán számtalan tárolófiók várja az elnyelnivaló ruhákat, játékokat, és további két polc a könyveket. Persze, kell egy felület a rajzoláshoz, tanuláshoz is, de nincs gond, van itt egy asztal is - ránézésre nem is a legkisebb méretű.

Az ágyhoz vezető lépcsők is kétfunkciósak, minden lépcsőfok alatt egy hatalmas tárolófiók rejtőzik, ami ismét tengernyi cuccot képes eltüntetni a szem elől - persze, bizonyára nem annyit, amennyit egy gyerek képes összegyűjtögetni az évek során.

Forrás: Koon

1 komment

Címkék: design gyerek alvás asztal polc praktikus rend kreativ tárolás idea ágy gyerekszoba csecsebecse kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr562096509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Matyko 2010.06.28. 22:23:34

okkamokka, de hol kaphato? ;)
süti beállítások módosítása