Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Két raklap utóélete

2010.06.30. 09:31 felhasznalo

Mit tehet az egyszeri várandós, még "csak" háromgyermekes anya, Ashley Ann, ha a  férje Egyiptomba utazik nem sokkal a szülés előtt? Naná, hogy bútort kezd gyártani a család egyetlen leendő leányutódjának. És nem csak sima virágtartót, vagy falra szerelhető polcocskát. A fenét, nem adja alább egy raklapokból készített heverőnél! Amin össze lehet bújni a gyerekekkel, lehet olvasni mesét együtt, vagy csak megbeszélni az élet nagy dolgait.

A recept pedig a következő: végy két masszív raklapot, majd alaposan csiszold le őket - igény szerint a fa ezután kezelhető is -, azután a két raklapot felül és alul is erősítsd egymáshoz. Szerelj négy kereket a négy sarkára, egyet pedig a közepére - ez esetben csak ez bolygósított, a négy sarkon lévő fix. Tegyél rá egy vastag matracot, néhány párnát, takarót és kész.

Ez esetben egyébként a kismamának annak ellenére is volt segítsége, hogy férje éppen többezer kilométernyire tartózkodott: mégpedig a nagyfiú személyében, aki ránézésre nem lehet több ötévesnél, mégis profikat megszégyenítő módon kezelte a csiszológépet. A kész ágy mögé a kreatív anya egy régi ajtólapot szerelt fel háttámlaként, mégiscsak kényelmesebb így az olvasás, mint a hideg falnak dőlve. És még jól is néz ki. Lecsiszolva, lelakkozva pedig szálka sem megy a kicsik ujjába miatta.

Az azóta már majdnem egyéves kisasszonyt - boldogat neki előre is! - egyébként is csodás szoba várta: a család tagjainak mindegyike hozzátett valamit, úgy gyűjtötték egybe egyenként a maguk - sokszor kézzel gyártott - kincseit. A végeredmény valami lélegzetelállító eklektika, nem kevés romantikával, sok-sok nézegetni és rácsodálkozni valóval, túláradó lányossággal, ügyesen elkerülve a giccsességet.

Forrás: Ashley Ann - Under The Sicamore

3 komment

Címkék: gyerek szülő anya apa alvás baba kreativ idea ágy gyerekszoba sk dekor csecsebecse stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr862095526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparhelt · www.sparhelt.hu 2010.06.30. 14:51:29

Elképzelem a gyerekszobát, hogy az ágy lábára rá van írva, hogy EUR meg MÁV. :-)

Flier Judit · http://flierjudit.blogspot.com/ 2010.07.02. 12:27:25

Imádom a blogját! A fiúk szobáját is érdemes nála megnézni, az is tele van ötlettel.
süti beállítások módosítása