Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 37.

2010.07.02. 17:37 felhasznalo

Csitri nevű olvasónk már többször is tanúbizonyságot tett kreativitásáról és kézügyességéről. Ezúttal is egy remek ötletet valósított meg a gyerekszobában, amivel ráadásul bebizonyította azt is, hogy bizony a hibák némi gondolkodás után előnnyé varázsolhatók. Az életben és a falon is.

" Sziasztok!

Rendszeres olvasója vagyok a Gyerekszoba és a Gyerektrend blogoknak. Imádom őket! Nagyon sok ötletet merítek, főleg a Gyerekszobáról. A múlt hét végén pedig alkottam.

Barnus szobájában van egy ablakméretű üvegtégla felület párkánnyal. Ez a párkány olyan kihasználatlan volt és el is kezdett peregni róla a festék. Próbáltam olyasmit kitalálni, ami egy 4 éves fiúgyereknek is tetszik, így született meg a versenypálya ötlete.

Ahogy hazaért (mert ilyesmit alkotni csak gyerekmentes lakásban lehet) birtokba is vette a párkányt.

Remélem nektek is tetszik."

Naná, hogy tetszik, szerintem isteni ötlet, és a kivitelezés is pazar! A gyufakosaras léghajó meg már igazán csak hab a tortán.

Ha Nektek is van hasonló alkotásotok, fotózzátok le, és küldjétek el nekünk - ha lehet, a tárgy legyen "Alkot az Olvasó" -, hátha másoknak is segítséget, ötletet nyújthattok vele!

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek szülő anya fal gyerekszoba sk dekor alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr82125446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása