Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Repülők a falon

2010.07.05. 14:33 zaphodbb

A Tempelhof akasztós panel egy évvel az ugyanilyen nevű berlini repülőtér bezárása után jött létre, annak emlékére. A repülőteret Hitler építtette, annak a tervnek a részeként, hogy Berlint a Harmadik Birodalom fővárosává tegye. Kulcsszerepet játszott abban, hogy a szovjetek nem tudták megszállni Nyugat-Berlint, amikor elkezdték bombázni a várost 1948–49-ben. Később Berlin szimbólumává vált, azonban 2008-ban bezárták, minden tiltakozás ellenére.

Ez a repülős-akasztós cucc tehát ennek a történelmi repülőtérnek állít emléket, a C-47-es repülőgép alakját öltve és annak anyagából, alumíniumból készítve. Minden történelmi háttér nélkül is abszolút el bírnám képzelni egy fiúszobában, mint a funkcionalitás és dekor összekapcsolásának díszét.

Forrás: MOM

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő fogas fal gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr992128221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása