Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Zöldre nevelve

2010.08.04. 17:19 szuperapu

Mike Mitchell munkássága nem éppen gyerekszobába való, bár a vizualizáció terén az átlagtól eltérően, de mégis egészségesen fejlett kiskorú szocializációját nem vágná haza ebben a funkciójában sem.

De most ez mellékszál, mert most inkább a környezettudatosságra nevelést szeretném megtámogatni az alábbi képével, ami a közelmúltban, a Mexikói-öbölben történt minden idők egyik legdurvább olajkatasztrófájára reflektál. Csak hogy a gyerekeket időben ráébresszük a lényegre, és annak riasztó voltára.

Sosem lehet elég korán elkezdeni…

Forrás: Mike Mitchell

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: kép művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr892193079

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Cementtel tömítik az olajkutat 2010.08.06. 10:32:02

Szerdán nehéziszappal, csütörtökön cementtel tömítették a sérült kutat a Mexikói-öbölben. A platform áprilisi sérülése óta csaknem 780 millió liter olaj ömlött a tengerbe.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása