Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Libbenő piros pillangók

2010.08.23. 09:38 felhasznalo

Olvasónk, Edina levele után találtam rá a lenti gyerekszobára, s persze, hogy rögvest úgy éreztem, látnotok kell Nektek is! Nemcsak azért, mert itt is rebbenő pillangók teszik különlegessé a szobát, hanem azért, mert egyéb megoldásaiban is különleges.

A szoba ugyanis alapvetően nem is szoba, eredetileg egy tipikus, amerikai otthon gardróbszekrényként szolgált. Ám amikor jött az újabb gyerek, hirtelenjében helyet kellett találni neki, némileg szeparáltan, de mégis közel a szülőkhöz. Így aztán a gardrób átalakításra került.

Mégpedig az anyuka, Neila Hutt enteriőr-tervező - ahogy ma divatos szóval a lakberendezőket illetik - tervei alapján. Aleena így aztán egy tökéletesen lányos, minden ízében modern, aprócska, de mégis levegősnek ható szobában kezdhette meg életét. A mama ez utóbbi hatás miatt találta ki a pillangós-dekorációt, ami lássuk be, hatásosnak bizonyult.

Klausztrofóbiás gyereket ugye, ő sem nagyon szeretett volna, ám azt hiszem, bármennyire is jól sikerült egy kuckó ez, hamarosan vagy bővíteni kell a lakást, vagy újragondolni az elrendezését, vagy költözni, mert egy nagyobb gyerek már nem viseli jól, ha ekkora terület áll csak rendelkezésére - még akkor sem, ha csak alvásról van szó.

Amíg viszont Aleena még kicsi, itt mindene megvan: kiságy, tárolók, pelenkázó, no meg a mama-papa közelsége. Egy babának pedig ennél több nem is nagyon kell.

Forrás: Neila Hutt Design

Szólj hozzá!

Címkék: szülő anya baba fal gyerekszoba sk dekor stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr642228197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása