Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Kuckó a magasban

2010.08.27. 09:43 felhasznalo

Beteljesületlen gyerekkori álmaim közé tartozik, hogy olyan galérián aludhassak nap-nap után, amelyik egyben egy védett kis kuckó is, amiben elfelejthetem, hogy létezik a külvilág. Felnőttem végül enélkül is, de azért nagyott dobbant a szívem, mikor megláttam Mademoiselle Astuce égbe emelt kuckóágyát.

A galériágy keretét belülről szép, sárgás színekben pompázó vintázs-tapétával borították, kívülről pedig égszínkékre festették. A felvezető lépcső hófehér, így aztán teljes lehet a varázslat: felhőkön át a magas égbe, ahol mindig süt a nap. Szerintem csodás, szinte költői! 

Forrás: Mademoiselle Astuce

1 komment

Címkék: design gyerek galéria alvás ágy gyerekszoba csecsebecse emeleteságy stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr802234162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása