Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 40.

2010.09.01. 09:26 felhasznalo

Ez bizony ismét kerek jubileum, és ilyenkor szeretem, ha valami egészen különleges posztot kaphattok. Márcsak azért is szívesen publikálom a következő Olvasói levelet, mert ékesen bizonyítja, hogy olykor egy sima főzésből is kerekedhet világraszóló kreatív játék, egész életre emlékezetes.

És akkor most olvassátok Évi rövidke levelét:

"Sziasztok!

Ezt a zöldségszigetet ma délelőtt készítettük a kisfiammal.

Brokkolis tésztát akartunk főzni ebédre, ez lett belőle.

Sok sikert kívánunk a bloghoz:

Évi, Zsiga"

Nekem már csak egy kérdésem lenne a zseniális zöldségépítmény láttán: zöldség volt végül ebédre is? És ha igen, vajon a gyereknek kellett könyörögni, hogy egyen?

Ha Ti is tudtok hasonló ötletet mutatni, ne kíméljetek, mindenre kíváncsiak vagyunk. Csak lőjjetek pár fotót, csatoljátok egy levélhez és nyomjatok egy küldést. Ide. A tárgyba írjátok be: Alkot az Olvasó.

1 komment

Címkék: játék gyerek konyha szülő anya kreativ idea étkezés alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr462263008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

silayn 2010.09.01. 10:18:37

ezek után én inkább pizzát rendelnék :)
süti beállítások módosítása