Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Inspiráló írások

2010.09.07. 14:30 felhasznalo

Marc Thomasset füzetei megmosolyogtattak. Elképzeltem, amint a gyerek előkapja az iskolában valamelyiket, majd nekikezd a tollbamondásnak.

Bár valószínűleg a tanítónéni nem nagyon díjazná az én remek szülői beszerzésemet, a gyerek egészen biztosan szívesebben írna hullámzó mondatokat, labirintus fogalmazásokat, cikkcakk szavakat, és napsugaras szövegeket, mint unalmas, egyenes sorban álló és futó betűsorokat.

Forrás: TMSPRL

2 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek iskola idea kamasz csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr772274821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dortje 2010.09.13. 21:40:21

szerintem egy olyan gyereknek, aki utálí rni ez maga lenne a menyország. Már csak terápiás célzattal is meg kellene venni. A grafománnak meg pláne.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.09.13. 22:41:44

@Dortje: Mélységesen egyetértek veled.:) A gyerek itt örömködött, hogy micsoda dolgozatokat írna ő ezekbe... (És persze röhögött, nem kicsit.)
süti beállítások módosítása