Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mesélőszék retrós csavarral

2010.09.16. 12:47 felhasznalo

Szeretem az olyan bútorokat, amelyek közelebb hozzák egymáshoz az embereket. Így kedvelem a padokat, kanapékat és naná, hogy az ágyakat is. És persze az olyan, kétszemélyes fotelokat - és székeket - is, amelyek pontosan arra ösztönzik a felnőttet és a gyereket, hogy összebújva beszélgessenek, sutyorogjanak, netán mesét olvassanak.

Ha pedig ez a bizonyos bútordarab még egyszerre modern és retró stílusú is, azt külön imádom. Amikor pedig még arra is volt energia, hogy kicsit többfunkcióssá tegyék, akkor már olvadozok is lefelé a székemről.

Így jártam a Mussle székkel, amelyet a dán design-tanonc, Hanne Kortegaard követett el: a szék szolgálhat gyerek-kanapé és felnőtt-szék gyanánt, de közös olvasásokra is tökéletesen alkalmas. A kivehető párna pedig akár a gyerek feneke vagy lába alá is kerülhet, utóbbi esetben nem kell tartani az esetleges láblógázástól sem, amitől sok felnőtt hülyét kap, csak azt nem értem, miért.

De persze, a párna a földön hencsergéshez is jó támaszt ad, felnőttnek-gyereknek egyaránt. És ilyenkor bánom, hogy nem dánnak születtem, mert persze, hogy ott könnyebben hozzá lehetne jutni.

Forrás: The Danish Design School

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek szülő praktikus idea fotel kanapé gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr22299468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása