Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Óriás hajók

2010.09.23. 12:02 szuperapu

A fa játékot manapság legfeljebb azért vesz valaki a gyerekének, mert egyfajta nosztalgia él benne a múlt iránt. Persze van némi ökodivat színezete is a dolognak, de én leginkább azért vonzódom ezekhez a játékokhoz, mert szépek. Martin Postler is így van ezzel, de ő ráadásul tesz is azért, hogy mások is ráleljenek ezeknek a játékoknak az ízére.

Londonban alapította meg PostlerFerguson stúdiót, ahol a Wooden Giants terméknév alatt olyan gyönyörűségek készülnek, mint az alant látható hajók. Terveik szerint több sorozat fog készülni, mindig egy technológiai csúcsterméket körbejárva, gyermeki optimizmussal megközelítve. Amire szükség is van főleg teherszállító és tankerhajók esetében.

Mindenesetre a világ három legnagyobb hajója a Emma Maersk, az Artic Princess  és a TI-Ázsia, így közel félméteresen, finom kék színben olyan szép, hogy csak félve adnám gyerekek kezébe. És a 40-60 fontos áruk is csak erősítik ebbéli félelmeimet….

Forrás: PostlerFerguson

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek jármű fiú

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr192317216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása