Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ceruzatartó házilag

2010.10.12. 20:07 felhasznalo

Ezen a projekten ugyan jó eséllyel legkésőbb kisiskolás korunkban túlestünk már, de sosem árt a régi tudás felelevenítése. Ha a gyerek már iskolás, akkor kötelező ott állnia az íróasztalon, de ha óvodás-bölcsődés, bizony akkor is alapfelszerelés lesz a gyerekszobában legalább egy ceruzatartó a rajzasztalra.

Amihez nem kell súlyos ezreket elkölteni a papírboltban, csak kapjunk elő három konzervdobozt, némi színes spárgát vagy fonalat, ragasztót, pár díszes kiegészítőt, és a két praclinkat. Esetleg a gyereket is, hátha lelkesen segédkezik majd a saját kiegészítőinek elkészítésében - amúgy ökobarát módon.

Az elkészítési útmutató annyira egyszerű, hogy most csak belinkelem, s bár angol a szöveg, biztos vagyok benne, hogy senkinek sem fog nehézséget okozni a megértése. Aki pedig már nagyon benne van, fejlessze tovább, karácsonyi ajándékokhoz is jó kiinduló ötlet. Jó munkát!

Forrás: Craft Passion

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek szülő anya apa asztal iskola praktikus tárolás öko recycle gyerekszoba íróasztal sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr832361715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása