Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Sorsoltunk - nyertél picidiától?

2010.10.22. 16:27 felhasznalo

Tegnap éjjel lezárult a nyereményjáték, én meg beömlesztettem a Random.org-ba azoknak a kommentelőknek a nevét, akik pályáztak picidia szuper cuccaira.

Az eredmény ez lett:

Gratulálunk!

Kérem szépen a három szerencsést - Beját, barkafot és pazzot - jelentkezzenek egy rövid mail erejéig adategyeztetés céljából, hogy ki tudjuk osztani és el tudjuk küldeni Nekik a nyereményeket: az iskolai füzetborító csomagot, a matrica-csomagot és a színezős füzetet.

Aki pedig most nem nyert, ne menjen Dunának, hiszen hamarosan Karácsony, és ugye, emlékeztek, micsoda nyereményeső volt tavaly is? És különben is, még addig is rendezhetünk játékot... Ki tudja?

3 komment

Címkék: pályázat nyeremény üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr182390564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barkaf 2010.10.22. 20:53:22

Ó, ezt el sem hiszem :-)... Sosem szoktam nyerni, ugyanis! Köszönöm, küldöm a mailt...

2010.10.25. 11:07:24

Gratula a nyerteseknek!
De nem csüggedek, hamarosan karácsoooooony!!!

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.10.25. 11:12:10

@Hajnalom: Tényleg, hogy vált be a tavalyi függőágy?
süti beállítások módosítása