Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

3D mesekönyv

2010.10.27. 12:03 szuperapu

A kihajtós (pop-up) könyvek egyfajta öszvér tárgyak, ötvözik a játék és a mesekönyv minden erényét, és annak ellenére nem veszítettek semmit népszerűségükből, hogy mind az interaktivitás, mind a 3D látvány terén manapság már túlkínálat van. Persze ehhez az is szükségeltetik, hogy olyanok öljenek energiát a témába, mint Benjamin Lacombe.

Lacombe, a 28 éves párizsi illusztrátor az egyik legjobb a szakmában, neves amerikai, spanyol és koreai kiadóknak dolgozik - mint szerző is -, de rendszeresen vannak kiállításai is, szerte a világban. Egy spanyol kiadónál megjelenő pop-up könyvét Jose Pons-szal közösen alkottá,k és nyolc klasszikus mesét ölel fel, úgymint: Alice Csodaországban, Pinokkió, Csipkerózsika, A Kékszakállú Herceg vára, Pán Péter, Piroska és a farkas, Pillangókisasszony és Hüvelyk Panna.

Ráadásul ízelítőnek és előzetesnek egy gyönyörű animációval is megtoldották a promóciót, ami önmagában is egy gyöngyszem!

Forrás: Benjamin Lacombe

4 komment

Címkék: design könyv gyerek művészet könyvespolc gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr372398247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xebeche 2010.10.27. 20:56:44

atyám, ezek nagyon szépek! világéletemben imádtam ezeket a kihajtogatósokat.
egyébként gratulálok a bloghoz, csak most találtam ide, nagyon jó oldal.

rezsöatya 2010.10.27. 23:16:55

Én is szeretem ezt a "műfajt". Épp ezért az esküvői meghívónkat is ilyen kihajtogathatósra csináltam. Majd valahová felteszem, csak elő kell keresni...

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2010.10.28. 11:39:37

@xebeche: köszi, igyekszünk. (Pl.: lesznek még ilyen könyvek is.)

manianyu · http://csaladifeszek.blog.hu 2010.10.29. 09:55:02

Nagyon szereti a kislányom is ezeket, csak sajnos nálunk még tépés veszélyes minden... :-)
süti beállítások módosítása