Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Polc bárhogyan

2010.11.03. 19:49 Cyr

Biztosan az én készülékemben van a hiba, folyamatosan átrendezek. Ha nem fognám vissza magam, akár hetente megejteném ezt a műveletet, mindegy mit,  csak pakolhassak. Pakolománok persze a Vadak is, egytől egyig, apró szépséghibája a dolognak, hogy az össze- és a vissza- náluk még kizárólag egyszerre működik. De nem vagyok türelmetlen, majd alakul a dolog.

Azonban elnézegetvén ezt a Tetris-polcot - hivatalos nevén Tetrad Flat polcot-, rá kellett döbbennem arra, hogy nekem tervezték,  addig is kényelmesebbé téve mindenféle-fajta átrendezést. Lepakolásmentesen lehet ugyanis bárhogy illeszteni, akármilyen alakzatot formálni belőle. Na jó, kört, azt éppen nem, de már dolgoznak rajta...

Forrás: Brave Space Design

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek praktikus kreativ pakolás könyvespolc gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr692407611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása