Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Bögremelengetés

2010.11.09. 16:23 zaphodbb

Kardinális probléma, hogy kihűl a kakaó, tea, esetleg anya kávéja? Rettentően egyszerű a megoldás, amit a Fabulous fabulous kínál: bögremelengető cuccot húzzunk rá. Persze nem csak melengetésre, hanem csak úgy, dekornak is tökéletesen megfelelő lenne, ha fel akarnánk dobni szürke, egyszínű bögréinket némi vidámsággal. 

Forrás: Fabulous fabulous

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: kiegészítő gyerek konyha étkezés textil dekor csecsebecse etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr332434280

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lackfi János - FEHÉR 2010.11.16. 08:00:09

Remek dolog egy barkácsáruházban szaladgálni, szlalomozni elektromos kisgépek között, tiritarka csempék között, több raklapnyi akciós gyalu között, villogó csuklópántok és égbe nyúló díszlécek között, megvakult nyílászárók és mindenünnen csüngő lámpaha...

Trackback: Lackfi János – VÖRÖS 2010.11.10. 10:02:10

Szúnyog a templomban. Apátsági templom, apátsági szúnyog. Határozottan látni a reflektorfényben, ahogy az orgonakoncert közben komótosan átlibben a hűvös oszlopok között. Mennyi esélye van egy szúnyognak a túlélésre késő ősszel, az öreg és vaskos templ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása