Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ez a malac piacra ment...

2010.11.11. 08:10 felhasznalo

Ez otthon maradt/ ez kap finom pecsenyét/ ez semmit se kap/ ez a kicsi visít nagyon: uí, uí, éhes vagyok! Hogy a gyerekeknek szóló mondóka ne válhasson valóra, érdemes a gyereket megtanítani a spórolás mellett arra is, hogy adni, pontosabban ez esetben adakozni jó dolog.

A Good Little Piggy malacperselye pontosan erre való. Egy persely helyett rögtön kettőt kap a gyerek: egy szép nagy, kövérre hízott malacot, meg egy kisebbet, aki szorosan simul a nagyhoz, de ha kell, le is választható róla.

A gyerek a saját pénzecskéjét a nagy malac hasába rejtheti, míg, ha kedve és megfelelő mintája is van hozzá, a kisebb malackába az adakozásra szánt érméket gyűjtheti. Így aztán jut is, marad is, és még duplán meg is dicsérhetjük, amiért ilyen jó a szíve és segít másokon.

Forrás: Good Little Piggy

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek jótékonyság kreativ idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr22423111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása