Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Filcből minimál

2010.11.11. 13:35 felhasznalo

Természetes anyag, számtalan jó tulajdonsággal, többek között mutatós és rengeteg módon felhasználható. Nem is vitás, hogy a filc ismét reneszánszát éli, egyre több designer veszi elő ismét ezt az alapanyagot, és egészen meghökkentő, új formában gondolja újra. Főleg a gyerekeknek szánt termékek esetében.

Nincs ez másképp a Fubu 11 Möbeldesign esetében sem, akik ezúttal egy függőbölcsőt és egy kiságyat álmodtak meg filcből. Olyan egyszerű vonalakkal, de olyan igényeséggel, ami a legelvetemültebb minimálimádó szülő elvárásait is maradéktalanul kielégíti.

Claudia Unger bölcsője és kiságya pillanatok alatt összeállítható, meleg fészket biztosítanak a porontynak. Ám érzésem szerint a bölcső és a kiságy között tátong egy kisebb üresség: ha a használó kinövi a bölcsőt, szerintem még nem biztos, hogy belenő az ágyba. Bár a fene tudja, hiszen leesni azért erről a kiságyról már igazán művészet lehet.

Forrás: Fubu 11 Möbeldesign

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek alvás baba ágy bölcső gyerekszoba kiságy minimalista csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr22423147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása