Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Élő képeslap

2010.11.18. 19:15 szuperapu

Az internet és a mobiltelefonok a hagyományos levelezést, és ezzel a képeslapok piacát tizedelték meg leginkább. Manapság már nem nagyon küld senki ilyesmit, ha még nem múlt el hetven, pedig vannak azért ebben a műfajban is újat mutató darabok, amikre érdemes költeni.

Mint például ez itt alant. Kicsit dolgoznia kell vele a címzettnek, de megéri. A faház, a csillagfénynél korcsolyázó emberkék és a fenyőerdőre hajazó, friss zsázsahajtások hangulata igazán ünnepi. Ez utóbbiak a mellékelt, és a vízálló tálcába szórt magokból sarjadnak pár nap alatt, és két-három hétig zöldellnek. Persze, akár bele is lehet kombinálni a karácsonyi menübe.

Van egy minden igényt kielégítő útmutató a hajtogatást illetően, de ha gondoljuk, ráírhatjuk a lapra az alábbi videó linkjét is.

Forrás: postcarden.com

2 komment

Címkék: kép kreativ idea hellókarácsony sk csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr952456551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csípős csirkeszárny 2010.11.19. 11:27:37

Megint valami, amit nem én találtam ki, a csudába!

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.11.19. 12:04:30

@csípős csirkeszárny: koppints! Aztán mondd azt, hogy megihletett, és te továbbgondoltad, és a tiéd egészen más emiatt. Így csinálják a nagyok is.:)
süti beállítások módosítása