Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fakanalak

2010.11.23. 08:15 szuperapu

A svéd Elisabeth Dunker vezette Fine Little Day multidiszciplináris művészeti, valamint design platform és márka fő célkitűzése nem a termék, hanem az út, ami során az létrejön. Előadásokon és műhelymunkák során gyerekeknek és felnőtteknek tanítják meg, hogyan lehet környezetbarát termékeket létrehozni úgy, hogy közben megmarad az alkotás játékos élvezete és az ezzel együtt járó öröm.

A honlapon látható alkotások közül nekem személy szerint a fakanalak tetszenek a legjobban. Annak ellenére, vagy azzal együtt, hogy a fakanalak dekorálása általánosan elterjedt, mondhatni világméretű elfoglaltság. De ezek a visszafogott színvilágú kanalak kilógnak a széles kínálatból, talán mert bájosan egyszerűek. Vagy mert a festék alól átüt a használatban eltöltött idő, hogy kiszolgált öreg eszközöket mentettek meg kreatív kezek.

Forrás: Fine Little Day

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek konyha művészet kreativ recycle sk dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr522461411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása