Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Jegyezd el LEGOval!

2010.11.24. 19:13 Cyr

Nem túlzok, ha azt mondom, a LEGO-őrület lassacskán önálló műsorszámot alkot már itt a Gyerekszobán, holmi esküvőkkel azonban eddig még nem hoztuk őket összefüggésbe. Nosza, itt a soha vissza nem térő.

A gyerekkorból épphogy kinőtt huszas-harmincas korosztály hímtagjai, ha netán nősülésre adják a fejüket - aminek egyébként a statisztikák szerint évről-évre csökken az esélye -, nem kell, hogy azonmód sutba dobják, vagy dobozba zárva a pince mélyére száműzzék LEGOkészletüket az utód érkeztéig.

A Mathea-nál fellelhető, három méretben kapható, ezüst karikagyűrűt kedvére díszítheti az ifjú, vagy kevésbé ifjú házas különböző színű LEGO elemekkel. Lehet, hogy felfedeződik ezzel a hosszú házasság titka: elvégre inkább a gyűrű-ék legyen naponként váltogatva.

No persze, ne feledkezzünk meg arról, hogy az első szerelmek az óvodában köttetnek.  A megpecsételésre ez az egyszerűbb fajta is megteszi az Etsy-ről, méghozzá egy egész óvodai csoport számára elegendő színváltozatban, biztos, ami biztos, ne legyen belőle öri-hari.

Merthogy, végső soron be kell látnunk, LEGO gyűrűk ide vagy oda: a házasságok korántsem az égben köttetnek.

Forrás: ChocolateMintCrafs; Mathea; Hello Lucky

4 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek lego ajándék kreativ idea csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr262470238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Masni__ 2010.11.24. 22:39:37

Már egy fél órája itt ülök a képernyő előtt, arra várva, hogy ez a bejegyzés (is) kapja meg a (szerintem) neki illő örömódákat, és eddig semmi sem érkezett még, úgyhogy gyorsan billentyűzetet ragadok, nehogy sérelem érje ezt a remekművet.
Éljen, éljen a gyerekszoba és éljen, éljen Cyr, aki megosztotta velünk/velem álmaim netovábbját.
Azért az eljegyzési gyűrű verzió lenne az igazán tuti, de egy "picit" drágállom, úgyhogy beszélnem kéne egy ötvös barátnőmmel...

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.11.24. 23:00:19

@Masni27: Köszi, élek, élek :)
Ha az ötvös barátnőnek sikerült megalkotnia a legogyűrűt, ugye várhatunk egy fotót?

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.11.24. 23:21:13

@Masni27: Én írnék ömlengést, de az mégis elég furán nézne ki.:)
süti beállítások módosítása