Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Újrafa

2010.12.10. 12:14 szuperapu

Karácsonyfát bármiből lehet készíteni, és aztán bármivel fel lehet díszíteni. A lényeg úgyis belülről fakad, vagy kívülről képzeljük bele. Nem tudom, de mindegy is… Ingrid Jansen holland művésznő hulladék lécekből készült fái is csak első pillantásra szedett-vetettek - vagy épp a díszek okán giccsesek. Az igazság az, hogy ha kicsi, ha nagy, ha kültéri, ha benti, mind szép: mert karácsonyfa.

És talán az is benne van, hogy ezek a lécek most újjászületnek, akár egy anderseni mesében.

 

Forrás: wood & wool stool

1 komment

Címkék: design kiegészítő ünnep recycle hellókarácsony sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr462505143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sicc 2010.12.10. 17:35:48

Ez nem karácsonyfa, hanem egy rakat szemét.
A karácsonfának illata van, kiterjedése van, nem pasztel, hanem csillogó, és mindig van alatta valami izgalmas dolog, amit az ember még nem csomagolt ki. Mindig megújul, minden évben újra csillogó lesz.
süti beállítások módosítása