Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 43.

2010.12.15. 08:15 felhasznalo

Kiskonyhából sohasem elég, ezt már megtanultam lassan három év alatt.  Főleg most, karácsony előtt, amikor sok lelkes szülő nekiáll, és energiát, alvásidőt nem kímélve készítik a gyereknek a maguk kiskonyháját, hogy aztán a fa alatt a kisasszony ne valami bolti műanyag-rettenetet találjon. Ezért álljon itt most Lozeches levele:

"Sziasztok!

Régóta várat magára ez a levél, lévén hogy a kiskonyha, ami a párom keze munkáját dicséri még áprilisban készült Lolli 2. születésnapjára. És Apa nem volt rest a csavarhúzó után tűt és cérnát is ragadni, hogy függönyt is varrjon hozzá. Aranyember, tudom :)

Azóta Lollinak megszületett az öccse és drága Apukájuk persze már tervezi a kiskonyha hátoldalára a munkapadot, úgyhogy másfél év múlva újabb levéllel foglak bombázni Titeket.

Üdv, Lozeches"

Cyr embere is aranyember, avagy ahogy a szállóige idézi: "egy jó ember" - mos, főz, pelenkáz. Irigykedünk is rá - most meg már Rád is. A következő levélnek pedig állunk elébe, barkácspadunk még úgysem volt, úgyhogy hajrá! Nagyon szívesen megnéznénk - és ez nemcsak minket jelent, hanem a többi Olvasót is. Szerintem.

Ha pedig Nektek is van a ládafiában ügyes alkotásotok, akkor tessék szépen előkapni egy fényképezőmasinát, és küldeni nekünk levelet ide, Alkot az Olvasó tárggyal, fotókkal, rövid leírással. Utóbbi opcionális. Várjuk!

1 komment

Címkék: játék gyerek konyha szülő anya apa kreativ sk alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr22515295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emese-Dekorella · http://www.dekorella.hu 2010.12.15. 09:51:09

Nagyon szép kis konyha, gratulálok hozz. Mi is készítettünk egyet a kislányunknak, nagy öröm volt már maga a készítés is, és a kis tulaj is imádja.
Megnézhetitek itt:
dekorella.hu/2010/08/jatekkonyha-szulinapra-emese/
süti beállítások módosítása