Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 44.

2010.12.17. 16:20 felhasznalo

Szezonban vagyunk, így mindenképp meg kell mutatnunk egy-két olyan Alkot az Olvasó levelet, amelyben karácsonyi dolgokat küldtetek! Mamacash adventi naptára után nézzétek meg, mit küldött nekünk Mag.

"Kedves Gyerekszoba blog!

Ötleteitektől kedvet kapva, idén mi is sk. készítettük el az Adventi naptárat. Kicsit "csapott", kicsit szabálytalan, de a miénk.

A naptár egy 3 éves, mindenben részt venni kívánó óvodás (Milán), és egy folyton láb alatt sertepertélő (papír- és ragasztó imádó) 1 éves (Imola) közreműködésével készült, ez helyenként látszik is a "művön".

Előre is Boldog Karácsonyt és áldott adventi készülődést mindenkinek!

Sziasztok! Mag"

Szerintem nagyon ötletes adventi naptár lett ez, a hároméves óvodás pedig profi segítőtársnak látszik. Kíváncsian várjuk, jövőre a papír- és ragasztóimádó Imola mit tesz majd még hozzá.

Ha szeretnétek a saját alkotásaitokat is megmutatni, tudjátok mi a teendő, ugye? A mélcímünk ugyanaz, a tárgyba írjátok be: Alkot az Olvasó.

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek ünnep szülő anya ajándék kreativ idea hellókarácsony sk dekor alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr752515352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása