Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

BRÉKING! - Mézesmadzag

2010.12.21. 20:45 Cyr

Karácsonyi nyereményjátékunkra az elmúlt napokban olyan szép számmal érkeztek a jobbnál-jobb pályázatok, hogy felhasznalo bloggerina bizony kapkodhatta a fejét. Hiába, no, nem hiába mondtam neki magam is, hogy epiláljon egyet szívtájékon és hosszabbítson azon a szűkre szabott határidőn.

A hosszabbítás megtörtént, és hogy lássátok, mennyire értékeljük a karácsonyi sürgés-forgás közepette is töretlen alkotókedveteket - no és persze azért, hogy minél több  új varázslatot küldjetek nekünk a korábban megadott tíz alapanyagból, a' la környezettudat -  gyertek, szemezgessünk kicsit együtt a lehetséges nyeremények között. Szenzitív szülők vigyázat,  a következő oldalon máris lógatjuk a mézesmadzagot!

A Vibel 100% gyapjúból készült, 120*180 centis, virágos álomszőnyege láttán lányos anyaként magam is csak csettinteni tudok. Csodaszép. Ezért érdemes madzagot, gyurmát, gombot, miegyebet ragadni...

A Függőágy.hu felajánlása, a hatalmas Maya Naquada függőágy már a nyarat idézi. Nem is lenne rossz egy kis meleg ebben a zimankóban, ugye? Ráadásul belefér a család apraja-nagyja, akár lusta henye, akár ereszdelahajamat a műsor.

És ezen kívül még  lesz jópár szépséges ajándéktárgy, gondolkodtunk is rajta szerkesztőségileg, hogy idén benevezünk mi is. De az lehet, hogy mégiscsak furán venné ki magát, ugye?

Szólj hozzá!

Címkék: ünnep pályázat nyeremény üzenet hellókarácsony sk alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr982530873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása