Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyerekbútor loftba

2011.01.03. 12:42 szuperapu

Pete Oyler, New Yorkban élő bútortervező produktumai, stílusa és anyaghasználata okán leginkább indusztriális közegben, vagy mondjuk egy loftban mutatnak jól. Amikről még a legnagyobb jóindulattal sem mondhatnánk, hogy gyerekbarát vagy könnyedén gyerekbaráttá tehető enteriőrök lennének. Épp ezért furcsálltam, hogy a portfóliójában megjelent egy gyerekfotel.

Ami persze jobban illeszkedik a stílusához, mint a gyerekbútorokkal szemben támasztott általános elvárásokhoz… Viszont az ipari kartonból leginkább kalapácsütésekkel formára igazított ülőalkalmatosság fölöttébb mókás, és már ránézésre is strapabíró. Vagy legalábbis nem látszik meg rajta még a legerőteljesebb igénybevétel nyoma sem. És egyértelműen környezetbarát, mind a felhasznált anyagot, mind az előállítást tekintve.

Forrás: Pete Oyler

1 komment

Címkék: design gyerek öko fotel recycle gyerekszoba kisbútor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr512555884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krisztallit73 2011.01.03. 16:30:47

Az itthoni Bon Box cég is készít kartonbútorokat, még színesben is. Tapsztalatból mondom, hogy strapabíróak.
süti beállítások módosítása