Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szlalom szánkó

2011.01.11. 12:02 szuperapu

Bár most épp nem sok helyen van szánkózásra alkalmas összefüggő hótakaró, de hosszú még a tél, elkél még a szánkó! Ha valakinek nem lenne a háztartásban, vagy nem teljesen elégedett a jelenlegi sporteszközzel, annak ajánlom szíves figyelmébe az alábbi csodálatos készséget.

A Mountain Boy Sledworks Slalom Sled néven futó szánkója minden igényt kielégít. Már a külső megjelenése is megér néhány tiszteletkört – az ívesen megmunkált bükkfa lemez egyszerűen gyönyörű -, de a műszaki megoldásai ezen is túlmutatnak. Könnyen irányítható, stabil, gyors, és szinte bármilyen hótípuson siklik. 300 kg a teherbírása, használható ülve, hason vagy háton fekve is.

Forrás: Mountain Boy Sledworks

Szólj hozzá!

Címkék: sport gyerek kert úton jármű szánkó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr682576215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása