Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csillogó cumik

2011.01.17. 12:06 szuperapu

A cumit haszontalan és káros dolognak tartom, ami leginkább a szülők kényelmét szolgálja. Ennek ellenére persze a lányainknak is volt, teljesen átlagos szülőként, teljesen átlagos hibát elkövetve, önös érdekből kihasználtuk, hogy az orális fixáció okán könnyebben kezelhetőek. Az átlagos indokhoz persze átlagos segédeszközök dukáltak. De ha gyerekünket egyébként is kiegészítőnek használó celebritások vagyunk, akkor a napi rutin szintjén elkövetett rongyrázáshoz valami extra készségre van szükség.

Például egy 14 karátos fehérarany cumira, amit összesen 3 karátnyi - 6 gramm -, 278 csiszolt gyémánt ékesít. A cumi formailag teljesen alkalmas a használatra, de mivel kissé súlyos, ezért nem ajánlják mindennapos használatra a forgalmazók sem. Pedig a 17 000 dolláros árért igazán megoldhatnák ezt a problémát is.

Ha a monokróm megjelenés nem jönne be egyik-másik jómódba született csöppségnek, akkor a Swarowski kínálatából válogathat magának a cipőhöz illő színösszeállításban szájbavalót. A több mint 500 kristállyal díszített, különböző színű és mintázatú cumikat 120-180 dolláros áron dobják a kedves internetező gyerekekhez. Például Travis Barker kölkének is ilyen van…

Forrás: Personalized Pacifiers és Fashion Junkee

6 komment

Címkék: kiegészítő celeb gyerek luxus baba abszurdisztán csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr562583542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

háténimmár 2011.01.17. 16:26:00

Aki ezt megalkotta, annak minden testnyílásába dugnék egy ilyet és utána kiküldeném a mínusz húszba'.
Bár ez legalább jó drága és sznob, így sokkal több értelme van, mint a műanyag verziónak, ami nálam tiltólistás volt :-)

is 2011.01.17. 19:01:39

"Pedig a 17 000 dolláros árért igazán megoldhatnák ezt a problémát is."

egy kis rekeszbe hidrogent toltve pl. de elgondolom, milyen mokas lehet, amikor seta kozben a gyerek percenkent 10-szer eldobalja. esetleg el is veszik a lakasban (nam apro panellakasokrol beszelunk!) vagy utkozben.

Attilajukkaja 2011.01.17. 19:16:02

Koszonjuk, Szuperapu!
:o))))))

The Great Destroyer 2011.01.17. 21:10:16

Az én fiaim nem cumiznak/tak. Próbáltuk az esti sírós részt cumiztatással tompítani, de a minigengszterek, ha észlelték, hogy ez a cumi olyan, amiből nem jön semmi, akkor nagyívben kiköpték :).

kergezerge · http://kergezerge.blog.hu 2011.01.18. 00:16:33

Végre még valaki haszontalannak és károsnak tartja, de jó. A halálom, amikor havergyerekekre vigyázok, és a két éves kölöknek egy szavát nem értem, mert a cumin keresztül beszél. Bááá.
süti beállítások módosítása