Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Doromboló falak

2011.01.18. 16:20 zaphodbb

Mostanában napi téma felénk, hogy mikor lesz már macskánk. Vagy kutyánk. Esetleg mindkettő. "De legalább egy hörcsögöt, anyaaaaaa!". Mindig mondom nekik, hogy "sőt, rögtön pónit, és hármat", mert bár példát vehetnék ugyan Cyr kollegináról -aki nemcsak saját magát, de egereit is szaporítja otthon, rakásra -, én mégis tartom magam ahhoz, hogy majd ha kertünk lesz, illetve majd ha el tudják látni a gyerekek azt a bizonyos, bármilyen állatot.

Ez a kis életkép vezetett el oda, hogy az orosz 33 dodo cég macskás falmatricáit nézegessem és elolvadjak tőlük. Mert ha már igazit nem engedek a lányoknak - plüssvadmacska meg van annyi, hogy úgy kell őket kupacba kotorni -, valamivel kárpótolnom kellene őket. Ilyen macskák nyugodtan ellephetnék a szobájukat, keveset esznek, nem kell őket kerülgetni, nincs macskaalom sem, csak csendben dorombolnak a falon.

Forrás: Studio 33dodo

2 komment

Címkék: design gyerek fal gyerekszoba dekor csecsebecse falmatrica

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr392591437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Málnalevél 2011.01.19. 10:58:32

azt szeretném megkérdezni, h ezeket a matricákat vagy ezekhez hasonló, de mindenképpen cicás matricákat, lehet-e Magyarországon is kapni és ha igen, hol. előre is köszönet a válaszért!

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.01.20. 20:07:04

Kikérem magamnak, nem rakásra, hanem eszetlenül. Klasszikusokat csak pontosan :)
süti beállítások módosítása