Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bréking: játssz velünk és a Veddvelemmel!

2011.01.20. 16:24 zaphodbb

A Gyerekszoba szövetkezett a Veddvelem közösségi spóroldával, és a héten indult közös Veddvelem és NOVETEX játékot elhoztuk a mi Drága Olvasóinknak is. Ha szeretnétek NOVETEX aloe vera gyermekmatracot, vagy elektroszmogmérőt, esetleg épp egy levendula és borsmenta illatú aromapárnát nyerni, akkor csatlakozzatok a játékhoz Ti is! Ez még nem minden, mert csak itt, csak most, a Gyerekszoba olvasói nyerhetnek 3 db napelemes Robotkészletet, ha az alant feltett kérdésekre válaszolnak.

A játék menete a következő:

A NOVETEX és a Veddvelem Facebook oldalán három képet láthattok a nyereményekről, arra a képre kell kattintani, amit szeretnétek megnyerni, majd írni egy hozzászólást hozzá vagy "Like"-ot adni annak a hozzászólónak, akinek csak tetszik. A nyereményeket az kapja, aki a legtöbb "Like"-ot kapja a hozzászólásához. Az esélyeket megduplázhatjátok, ha mindkét oldalon hozzászóltok, mert a két helyen gyűjtött lájkokat összeadják és abból alakul ki a végeredmény.

A Gyerekszoba közönségnek szóló kérdések a plusz nyereményért:

  1. Mindenképp szeretnél levendula párnát? A Veddvelem.hu-n elképesztő akcióban megkaphatod! De mégis mekkora kedvezménnyel?
  2. A gyermekmatrac milyen alapanyaga segít a gyermekkori gerinc bántalmak kialakulásának megelőzésében?
  3. A levendula és borsmenta gyógynövény párnákon kívül milyen gyógynövény párnákat vehetsz a Veddvelem.hu-n?

A kérdések válaszait a jatek@veddvelem.hu címre várjuk, a levél tárgya Gyerekszoba legyen!

A válaszadók között kisorsoljuk a Veddvelem jóvoltából az Izoom termékét: 3 db  napelemes robotkészletet.

Beküldési határidő: 2011. január 27. éjfél

A nyereményekről bővebben:

Borsmenta aromapárna - A borsmentát már az egyiptomiak és a perzsák idején is használták a gyógyászat területén; fő hatóanyaga, a mentol kiváló fájdalomcsillapító hatású. A menta jótékony hatását számtalan formában - például illóolajként, teának, füstölőként - használják, a NOVETEX-nél azonban megtalálhatók azok az aromapárnák, melyek segítségével egész éjszakán át érezhetjük a gyógynövény frissítő illatát. A 40x50 cm-es borsmenta aromapárnával könnyű lesz a lélegzés, az éjszakai vagy délutáni pihenő nyugodt és pihentető lesz.

Levendula aromapárna - A borsmenta párna mellett a levendula is jótékony hatással van a szervezetre, a levendulás aromapárnát azoknak ajánlják, akik szeretik a mély alvást. A levendula aromapárna illata átható, tiszta és üde, egyszerre élénkít és nyugtat. Idegerősítő, segít áthangolódni a pozitív működésre. Jótékonyan hat az ízületi problémákra és hatékony ellenszere a fáradtságnak.

Aloe Vera gyermekmatrac - Mindannyiunk szeme fénye a gyermekünk, természetes, hogy mindenből a legjobbat szeretné adni babájának. A NOVETEX Aloe Vera gyermekmatraca odaadó törődést nyújt a kis csemeténk számára. A rugalmas kókuszfilc stabil szerkezeténél fogva tökéletesen megtámasztja a kisgyermek hátgerincét, ezáltal megakadályozza a gyermekkorban kialakuló gerincbántalmakat. Az Aloe Vera gyulladáscsökkentő, gombaölő, antibiotikus és regeneráló hatása ötvöződik a kitűnő matracban. A minőség biztosítéka a 10 év garancia!

Elektroszmogmérő műszer - Modern életvitelünkben az elektromosság a nap 24 órájában körülvesz minket. Ezzel a sokoldalú műszerrel könnyen és pontosan határozhatjuk meg az elektromos és mágneses terek nagyságát a tökéletes pihenés élményéhez.

Szólj hozzá!

Címkék: internet pályázat nyeremény üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr812600018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása