Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Orrfújó bálna

2011.02.02. 20:20 szuperapu

Benne vagyunk az influenza-járványban, mindenki fújja az orrát reggeltől estig, meg  sokszor estétől reggelig is. Szinte minden egyes levegővételt megelőz egy hatalmas orrfújás, majdnem mint a bálnáknál. Épp ezért nagyon is stílszerűek az alábbi dobozok a papírzsebkendők tárolására.

A Gnome Sweet Gnome bálnaformára igazított kis fadobozai kézzel, többféle színváltozatban készülnek, és a gondosan két rétegben festett felületet ugyancsak gondosan csiszolgatják, hogy a mutatott vintage hatást elérjék. És persze nem csak zsebkendő, de popsitörlő, vagy egyéb törlőkendő tárolására és adagolására is alkalmas.

 

Forrás: Gnome Sweet Gnome

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek szülő pelenkázás egészség doboz tárolás fürdőszoba csecsebecse etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr862634253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása