Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egy úr az űrből

2011.02.08. 16:16 felhasznalo

Gyerekkorom egyik kedvenc sorozata volt a nanunanuzó Robin Williams szereplésével az úr az űrból. Nyilván a csetlésbotlása és a kétségtelen jószándéka miatt is, de azért is, mert titkon minden gyerek vágyik egy űrbéli barátra. És nem igazság, hogy Elliot megkapta E.T. személyében, más meg nem!

John Smth szivacspárnája, amely a mindent eláruló "A Friend from Space" nevet viseli, az olyan vágyakozóknak készült, mint én voltam gyerekkoromban. Vagy mint a gyerekem most. Az Amelie Labarthe mintáival felöltöztetett űrhaver nemcsak játék, de hencsergőbútor is, amely ölelhet és kényelmet adhat amellett, hogy szórakoztat. Képzeletben felfedezhetjük vele a csillagokat, utasításokat adhat a kitalált űrhajó képzeletbeli komputerének. Bár azt nem mondja, hogy nanunanu, és sem a szíve körül, sem az ujja végén nem képes világítani, nekem még felnőtt fejjel is kéne.

Forrás: John Smth

1 komment

Címkék: design játék gyerek kreativ textil párna gyerekszoba csecsebecse kisbútor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr542647032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az igazi Trebics 2011.02.09. 18:24:04

Gratulálok, új szót alkottál. 3 találat a Google-val, abból mndegyik ez a bejegyzés. Hencsergőbútor? Mé' nem mindjárt hencsibúrcsi? Szánalom...
süti beállítások módosítása