Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Rózsaszín rettenet

2011.02.08. 12:26 zaphodbb

Igen, ez egy fánk. És igen, rózsaszín. Nagyon. Rettenetesen. Az annyira-ronda-hogy-már-majdnem-szép kategóriába is sorolható akár, de csak azért, mert rendkívül jól kihasználható, és mert mégiscsak jópofa dolog lehet egy iszonyatosan, szemet-jojóztatóan rózsaszín fánkon hemperegni a gyerkőknek.

Persze, ez nem minden, csak és kizárólag borzasztóan rózsaszín mivolta miatt nem kerülne ki a blogra. Emlékszünk még gyerekkorunkból, ahogy irigykedve néztük a Balatonban, hatalmas gumibelsővel lubickoló társainkat, ugye? Esetleg Nektek volt és én néztelek Titeket sárgulva, az is lehet. Ez a fánk pont ilyen, kint és bent is használható, köszönhetően felfújható belsejének és vízálló külsejének. Így aztán riogathatjuk vele a halakat is a tóban. Az pedig tutifixhótziher, hogy gyermekünk nem vész szem elől - ha akarna sem -, ha egy ilyennel engedjük be egyedül fürdeni.

Forrás: 28 biaugust DECO

Szólj hozzá!

Címkék: játék biztonság gyerek fürdés úton fotel

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr142645230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása