Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Farmerból paripa

2011.02.09. 08:19 felhasznalo

Az oviban egy karika szolgált nekünk kormánykerékként, abba kapaszkodva - és őrült módjára tekergetve - száguldoztunk az udvaron hangosan brummogva, nyekergő hangon fékezve. Persze, voltak karambolok is. Máskor ellopkodtuk az udvar tisztán tartására szolgáló seprűket, és azokat használtuk lovaknak.

Na, pont ilyen jellegű paripát készíthetünk otthon a gyereknek, ha van elfekvőben egy vacak, selejtezésre váró farmer. Az ehhez szükséges szabásmintát és a lépésről-lépésre követhető leírást az ikat bag blogon találtam, és őszintén szólva - legalábbis az én avatatlan szememmel nézve - annyira egyszerűnek tűnik, hogy még én is belevágnék, ha a célcsoportból kinőtt gyerekem nem röhögne körbe a végeredménnyel. De sajnos, ő már körberöhögne, de legalábbis elnézően - vagy lenézően? - mosolyogna... Pedig olyan jópofa!

Forrás: ikat bag

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek szülő anya kreativ jármű idea recycle textil sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr962647785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása