Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hamm, Solo!

2011.02.09. 12:14 felhasznalo

A Star Wars sorozatból egyértelműen a Harrison Ford által alakított Han Solo volt a legsármosabb és legelragadóbb pasi, akiért már a kislányok térde is megreszketett. Egész osztályok olvadoztak azért a féloldalas pimasz vigyorért, ami a kis butuska Leiát olyan sokáig nem érintette meg. Talán érthető is, hogy mikor Darth Vader végül lefagyasztatja a rosszfiús hőst, mindenki teljesen ki volt borulva.

Természetesen a következő részben megmenekül a fagyasztásból, ám az a bizonyos megmerevedett póz beleégett mindannyiunk retinájába örökre. És van aki képtelen ellenállni: csokiban is megörökíti a jelenetet. Így lesz szerinte Hanból Hamm Solo... Azért egye fene, megkóstolnám.

Forrás: Booturtle

3 komment

Címkék: konyha szülő kreativ idea étkezés csecsebecse tálalás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr442648529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása