Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Fantázia-szigetek

2011.02.11. 09:09 szuperapu

Amikor kiderült, hogy a nagylány a kézműves órákon az agyagozás mellett leginkább a nemezeléssel fogja elütni az időt, nem igazán jöttem tűzbe. Bevallom nem sok lehetőséget láttam eddig ebben a technikában. Bár a múltkori állatsereglet kétségkívül elnyerte a tetszésemet, az alábbi kollekció inkább lehet motiváció az elsősöknek, a maga vidám szín- és formavilágával.

Nem is gondoltam volna, hogy ennyi mindent elbír a gyapjú. És emiatt a virtuóz és szabad megfogalmazás miatt olyan fantasztikusan elevenek ezek a szörnyekkel, mesebeli állatokkal, űrutazó kukacokkal benépesített világok. Szinte megmozdulnak, szinte elmesélik a történetüket. Ezért jó elnézegetni ezeket a játéknak, dekorációnak is egyaránt alkalmas kis szigeteket, mert beindítja az ember fantáziáját.

Nem tudom, az iskolai keretek között meddig jutnak majd el, én mindenesetre megmutattam és remélem, egyszer majd meglep a porontyom egy ilyennel és/vagy nyit egy webshopot ő is.

 

Forrás: etsy.com
 

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek művészet kreativ gyerekszoba dekor csecsebecse etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr732653209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása