Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Intelligens papírházak

2011.02.14. 09:32 szuperapu

Azt már minden kedves internetező gyerek tudja, hogy a játék akkor jó, ha fejleszti a kognitív és a motorikus képességeket, no meg persze a kreativitást. Egyébként kár is az időt pazarolni rá. Hála az égnek, meg a piacgazdaság folyton megújulásra és fejlődésre sarkalló versenyszellemének, bőven el vagyunk látva ilyen okos készségekkel. A német Calafant a termékeit egyenesen azzal hirdeti, hogy ezek intelligens játékok intelligens gyerekeknek.

Amit ránézésre el is hiszek, és azt is, hogy jó lehet ezekkel játszani. Ragasztás nélkül összerakható, szétszedhető, festhető, szabadon benépesíthető. Az épületek anyaga erős, mégis könnyű és rugalmas speciális karton, ami állja a fokozott igénybevételt anélkül, hogy könnyen megsérülne. És természetesen teljesen öko és újrahasznosítható, ahogy azt egy intelligens vásárló egy intelligens játéktól elvárja.

Forrás: Calafant

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek praktikus kreativ öko recycle gyerekszoba babaház

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr782659718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása