Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bolondos hátizsákok

2011.02.15. 12:12 felhasznalo

A gyerek kapott egy hátizsákot karácsonyra a Dédiéktől, fekete alapon színes csillagokkal, valami kínai jóféleség lehet, mert már most kezdenek szétbomlani rajta a varrások. Alapvetően ronda, de a gyereknek tetszik, ez van, már nem mindenben gyűrhető magam alá, meg nem is lenne célom ez. Így azzal jár iskolába, majd megvarrjuk, foldozgatjuk, ha szükséges.

Pedig találok én lépten-nyomon olyan táskákat, amiket szívesebben látnék a hátán. Ez alkalommal például egy olyan darabra leltem, ami ellen szerintem még neki sem lenne kifogása. Bolondosak, meghökkentőek és feltűnőek egyszerre, de mindezt képesek úgy prezentálni, hogy közben a funkció és praktikum sem sérül.

A Mad Pax tüskés dinótáskái - nem értem, mi ez a dinómánia nálam, bocs - remekül néznek ki, kímélik a gyerekek hátát, elnyelnek mindent, amire a suliban szükség lehet, két külső zsebbel is rendelkeznek, és szerintem önvédelmi fegyvernek sem utolsók. Hogy viselőjük kitűnik a tömegből, ahhoz kétség sem férhet. Kéne! A gyereknek is...

Forrás: Mad Pax

Szólj hozzá!

Címkék: design táska gyerek iskola tárolás úton csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr702660455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása