Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Sokoldalú bőröndcsalád

2011.02.24. 08:10 felhasznalo

Ha rajtam múlna, már ma este a reptéren ülnék a családdal, arra várva, hogy valami szép, napfényes és meleg hőmérsékletű helyre repüljünk. Na, persze, bilibe lóg a kezem bőszen, marad nekem a tél, meg a szürkeség, és a rohanás, de ha mennék, akkor egy olyan bőröndöt kérnék hozzá, mint ami a képeken látható.

Ugyan így már duplán vájkálok az éjjeliedényben, de szerintem érthető: a Move-On Collection ugyan még csak koncept, de ha valaki lenne olyan kedves, és legyártaná, máris sokkal kevesebb unatkozó gyerek várna idegeskedő és málhás szamárnak kinéző szüleivel a maguk járatára. És ezzel mindenki jól járna, nemcsak a gyerek és a szülei, hanem a többi kedves utastárs is.

A kollekcióben háromféle bőrönd található: az egyik leginkább a kamaszoknak vagy felnőtteknek jelent plusz kényelmet azzal, hogy rá lehet ülni - bár melyik bőröndre nem lehet -, a második a babákkal utazóknak ad kényelmes megoldást arra, hogyan lavírozannak útjaik során csomagjaikkal és gyermekükkel egy időben birkózva. A harmadik az örökmozgók kalandvágyó szüleinek való választás: míg ők serpa módjára cipekednek, a kölök szörfölhet a bőrönd hátulján.

MOVE-ON Suitcase Collection by AGENT. from AGENT. on Vimeo.

Forrás: AGENT

1 komment

Címkék: design játék táska gyerek szülő babakocsi tárolás úton jármű idea ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr452676756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koncz Andrea főszerkesztő 2011.02.24. 11:02:39

De hova rakom a ruhákat, ha a gyerek a nyitott bőrönddel gördeszkázik?
süti beállítások módosítása