Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Iktat-lak

2011.02.25. 19:36 szuperapu

A sokszor a legegyszerűbb ötletekkel lehet a leghatásosabban feldobni a mindennapi tárgyakat. Főleg, ha az ötlet az esztétikumon túl a funkciót is kellően, és persze kreatívan támogatja meg. Christian Vivanco egy egyszerű sátortetővel dobta fel az asztali irattartót, aminek a kéménye egyből toll és ceruzatartóvá avanzsált.

A forma annyira barátságos, amennyire elterjedt a világon a való életben. Ráadásul korhoz sem kötött a használata, bármit tárolhatunk a több színben és méretben gyártott készségekben, de a gyerekszobákban akár még babaházként is funkcionálhat. A képeken csak asztalon látható, de falra szerelve polcként is megállja a helyét. Sőt, én díszítő elemként ott jobban el tudom képzelni.

Forrás: Christian Vivanco

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek szülő asztal praktikus tárolás kamasz gyerekszoba íróasztal minimalista babaház dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr712689255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása