Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyerekbarát űrbázis

2011.03.02. 16:24 szuperapu

A minimalista és túlontúl steril megjelenésű enteriőrök bennem mindig is valamiféle jövőbeli űrállomás képzetét keltették. Mert ezek inkább funkcionálisak, mintsem ingergazdagok. Az alant látható 160 négyzetméteres családi ház is ebbe a kategóriába esett első pillantásra, de másodikra már beláttam, hogy nemcsak tervezői, de gyerekszemmel is izgalmas.

Merthogy a házon körbefutó, és a három szintet, valamint az ott található helyiségeket összekötő folyosó felét nemes egyszerűséggel csúszdává alakították, a gyerekek nem kis örömére. De nem csak ezt a szerkezeti trúvájt alakították gyerekbaráttá.

A különleges felépítés miatt erősen indokolt fényaknát is a kiskorúak szolgálatába állították néhány színes labda és egy rácsos elem segítségével. Az így kialakított dühöngő finoman bontja a nappali terét és úgy áll vele kontrasztban, hogy tulajdonképpen illeszkedik annak technicista stílusába.

A második szinti folyosón a könyves gardrób külön piros pontot érdemel. Ennek révén a nappaliba nyíló közlekedő rész nem marad kihasználatlan, és az ide épített polcok teret engednek a szoba világos és végtelenül puritán belsőépítészi megoldásainak.

Forrás: Level Architects

Szólj hozzá!

Címkék: design játék szülő polc praktikus játszótér tárolás épület gyerekszoba minimalista csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr82689290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása