Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Rajzasztal

2011.03.04. 12:16 szuperapu

Tegye fel az a kedves internetező gyerek a kezét, aki soha nem firkált az asztalra! Vagy legalább a rajztáblára. Gondolom, nemcsak lustaságból emelték olyan kevesen a kezüket. Asztalra rajzolni jó. Még akkor is, ha az asztal lapja tulajdonképp színes papírokból áll. Sőt, akkor csak igazán jó!

Tian Tang, svéd designer háromlábú kis asztalkája a maga egyszerűségében is egy tervezői műremek. A rápakolt papírlapok pedig nemcsak a funkcióján, de a megjelenésén is dobnak egy nagyot. Méltán örvend nagy népszerűségnek és söpört be annyi díjat a tavalyi év során.

 

Forrás: Tian Tang

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek asztal praktikus kreativ idea gyerekszoba dekor csecsebecse kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr892703175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása