Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Blogzsemle 02.

2011.03.12. 10:00 felhasznalo

Múlt héten indult sorozatunk újabb posztját kapjátok reggelire, ebédre és vacsorára, drága Olvasók, hogy a négynapos hétvége alatt se maradjatok Gyerekszoba poszt nélkül. Meg persze azért is, hátha kedvet kaptok bekukkantani bloggertársainkhoz. Lássuk, mi mindent posztoltak ők az elmúlt héten!

Az Ágy-Asztal-Tv egy csodás párizsi lakás képeivel varázsolt el, amelyek között megbújik két, abszolút a Gyerekszobára illő darab: egy fantasztikus babaház és egy csodás gyerekszoba képe. Lennék gyerek Párizsban, főleg ennél a családnál.

Bővebben az Ágy-Asztal-Tv blogon


Ugyan nem vág pont a mi profilunkba, de leendő Olvasóinkat mégis érdekelheti az a csomagolás, amit a DesignPumpán láttam: egyetlen szál cigaretta, két szál gyufa és egy rágó - természetesen leszokni vágyóknak. Mert aki gyereket tervez, az mind leteszi a bagót is, ugye? Lehetőleg még jóval előtte.

Bővebben a DesignPumpán


Húsvétra kedveskedjünk a büdös kölköknek nutellás kenyérrel - naná, hogy nyuszi formátumban! Simán kiváltja a bolti csokinyuszit is.

Bővebben a Lisztesládán


Szívesen a gyerek kezébe adnám ezt a macska formájú, nem túl nagy tudású digitális fényképezőgépet. Afelől kétségem sincs, hogy a kölöknek lennének ötletei, hová applikálja fel, hogy igazán érdekes képeket készíthessen.

Bővebben a Manzárd Cafén


Gördeszkázni már nemcsak betonon, de füvön is lehet - örülhetnek a kamaszok. Ausztráliában új divathullám kezdődött: az elektromos gördeszkázás hódít magának egyre több rajongót.

Bővebben a Mindennapi Betevőn


A Húsvétra készülődni azért jó, mert az már egészen biztos elhozza nekünk a TAVASZT. Az Otthon, édes posztjában ráadásul egy huszárvágással megoldást találhatunk a tyúk és tojás oly régi kérdésére is.

Bővebben az Otthon, édesen


Telistele van bagollyal a Stilblog egyik posztja, amelyben a Látomásba érkezett ékszerújdonságokat mutatják be. Zafi, tudnál választani, vagy mindet magadra aggatnád hirtelen?

Bővebben a Stilblogon


Az Örkény Színház előadásán jártak az Urbansnob bloggerei. Abszurd gyermeknevelésről szóló darabot láttak, ami igazán ígéretesnek hangzik, ám kizárólag gyerek nélkül nézzétek meg, mert a darab több mint brutális.

Bővebben az Urbansnobon

Pihenjetek jól a hosszú hétvégén, reméljük, napfényes tavaszi idő lesz!

Szólj hozzá!

Címkék: design internet húsvét ünnep művészet bemutató csecsebecse blogzsemle

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr962731157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása